Over bewust leven

BEWUST worden gaat eigenlijk vanzelf. LEVEN ook, dus waarom zou je naar een coach voor Bewust Leven gaan?

Omdat ‘het Leven’ zoveel meer omvat, dan we denken….

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat er meer was dan wat ik waarnam, ik had alleen geen idee wat dat was. Het is echter wel de ware reden dat ik altijd ZOEKEND ben geweest. Naar mezelf, naar meer….

Dat ‘vertaalde’ zich op verschillende manieren. Ik had het gevoel dat ik iets miste, waardoor ik continue onderweg of op een andere manier in beweging was. Ik voelde me vaak ‘klein’ of ‘anders’ dan anderen, zelfs toen ik al volwassen was. Daarnaast had ik gedachten als: “Ik ben niet goed genoeg” of “Anderen weten meer dan ik”, waardoor ik mezelf eigenlijk naar beneden haalde terwijl het in feite helemaal niet over mij ging.

Het ging over ‘het Leven’….

Ik ben ik, een mens van vlees en bloed, een mens dat LEEFT en beweegt, dankzij de LEVENSENERGIE die zich in mij bevind. Net zoals een plant of elke andere vorm van leven LEEFT dankzij die levensenergie.
Diep van binnen wist ik dat wel, maar ik voelde mij er niet mee ‘verbonden’, het hoorde niet bij mij. En dat gaf mij het gevoel van GEMIS, alsof ik niet compleet was.

Sinds ik ten volle heb mogen ervaren wat het effect kan zijn van de energie in mij op mijn omgeving, voel ik mij meer verbonden met het grote geheel en zie ik hoe ik van WAARDE ben hierin. Een bijzondere ervaring kan ik je vertellen.

 

Iedereen kent de KRACHT van energie. We gebruiken het tenslotte dagelijks. Niet alle energie is onbeperkt aanwezig, waardoor we er op een verantwoorde en ‘zinvolle’ manier mee om moeten gaan.

BEWUST LEVEN gaat over het op een goede manier omgaan met de energie die jij in je hebt.

Hoe bewust ben je eigenlijk van ‘het Leven'(de energie) in jou? Hoe vaak sta je er even bij stil op een dag? Heb je enig idee waar jij allemaal energie mee verbruikt en hoe je weer oplaad?
Ben je bewust wanneer je vol gas gaat, of kom je er pas achter als je ’s avonds uitgeput op de bank zit?

Het bewust-zijn van de energie in jou, heeft enorm veel voordelen. Niet alleen voor jou, maar ook voor jou omgeving.

Bewust zijn van de levensenergie in jou, zorgt ervoor dat:

– je andere keuzes maakt. Je zal leert herkennen wat je energie geeft en wat energie verminderd, waardoor je vaker zal kiezen voor hetgeen waar je van oplaad. Je gaat dus beter voor jezelf zorgen.
– je meer in balans komt. De dalen worden namelijk minder diep omdat je ze herkent.
– niet alleen jouw energiepeil meer in balans te houden is, maar dat de RUST die dit geeft ook een positief effect heeft op de omgeving.

Een verschuiving in ieders aandacht, van wat we zouden ‘moeten’ doen naar hoe we ons voelen in het moment, kan een mega verschuiving veroorzaken in de energie op aarde.

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf”. Nu pas dringt de ware betekenis van deze uitdrukking echt tot me door. Help je mee de wereld beter te maken?

 

Liefs

Esther

♥♥♥♥♥♥♥♥