Over bewust leven

Ieder mens (be)leeft het leven op de eigen-wijze.

Het leven overkomt je. Met vallen en opstaan leert ieder ermee omgaan.
Je bouwt zonder het te weten vaardigheden en kwaliteiten op die jou maken tot wie je bent. Een unieke radertje in het grote geheel.

Jarenlang gaat het in grote lijnen GOED met je. Je groeit op alle vlakken. Fysiek en mentaal wordt je voldoende uitgedaagd. En dan komt ineens het moment dat het (l)even niet meer zo vloeiend verloopt. De onrust en onvrede neemt toe en zorgt ervoor dat je steeds harder moet ‘werken’ om het leuk te hebben. Tot het ‘moeten’ teveel wordt en je steeds meer activiteiten af gaat stoten. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat je het leven zo eigenlijk niet mee zo leuk vind.

Je kunt zelf blijven stoeien, vanuit de gedachte “dat het allemaal wel meevalt”. Er zijn ergere dingen gaande op de wereld toch?
Zeker waar, maar het leven mag leuk zijn, ook voor jou.

Niemand kan jou echter vertellen hoe je moet Leven. Dat kun je alleen zelf. Onbewust heb je al een eigen (levens)verhaal geschreven, deze mag alleen nog tot BEWUST-ZIJN komen en daar kan ieder mens hulp bij gebruiken.

Iemand die jou uitdaagt om jouw verhaal te ‘schrijven’, zodat je leert zien wat jou zo specifiek jou maakt. Welke vaardigheden je hebt, wat je blij maakt en waar je van ‘aan’ gaat. Met andere woorden: Wat jou in beweging brengt vanuit een intrinsieke motivatie, waardoor het leven weer makkelijk wordt.

Die iemand kan ik voor jou zijn. Jij vertelt en ik luister en stel vragen zodat je verhaal vanzelf duidelijk wordt en zichtbaar wordt wat voor jou belangrijk is in het leven. Zodat je weer verder kan.

Zie ik je snel?

♥♥♥♥♥♥♥♥