Welkom!

Welkom!

Bewust of onbewust zoekt ieder mens naar (meer) geluk, maar waar vind je dat als onrust, leegte, chaos of strijd de overhand hebben?

Het antwoord is simpel: “In jezelf.”

Gevoelens en gedachten ‘leven’ in jou, tot je ze vrij laat, er op een gezonde manier uiting aan geeft. Zonder oordeel over wie of wat dan ook.

Ik geloof dat deze tijd, waarin alles onzeker is en de problemen zich steeds meer op lijken te stapelen, een goed moment is om ‘opnieuw’ te beginnen, met kijken naar ‘het Leven’ in en om ons heen.

Maak van je hart geen moordkuil, het geluk is dichterbij dan je denkt.

 

Vanuit mijn praktijk in Lisserbroek breng ik mensen in contact met het lichaam, dat alles bevat jij nodig hebt.
Met behulp van eenvoudige fysieke trainingssessies, maak je (opnieuw) kennis met jezelf en je lichaam dat eigenlijk als vanzelf reageert, ook als je dat niet wilt.

De training vergroot  het bewust-zijn, jouw beeld van de wereld en wat daarin leeft.
Jouw lichaam is een wereld op zich, waarin een soortgelijk proces plaatsvind als in de natuur en op aarde. Dat proces is wonderlijk, dus laten we er ook op deze manier naar kijken.

Er hoeft niets ‘opgelost’ te worden, geen gevoelens of gedachten te verdwijnen. Alles mag er zijn, zodat je vervolgens kunt kiezen waar jij je aan vast wil houden. Want alles is een keuze, ook hoe jij je wil voelen. 

 

Nieuwsgierig geworden?

Bel: 06-48860744  en laat je verwonderen over al wat er is.

Liefs Esther