Over bewust worden

Over bewust worden

‘‘Bewust worden is een feestje!” Ik roep het al jaren en dat is het ook voor mij.

Als je, je leven lang al iets anders in je leven wilt dan je krijgt, wordt het verlangen naar verandering op den duur héél groot. En als het dan keer op keer niet lukt om dat verlangen waar te maken, moet je jezelf toch eens afvragen of je wel op de goede weg bent…En Bewust na gaan denken over de dingen die je doet.

Bewust-zijn. Het gebeurt niet ineens, maar elke keer een beetje. Het zijn de momenten waarop je letterlijk met jezelf geconfronteerd wordt, waar je het meest van kan leren. Ga deze momenten van onzekerheid (angst) en frustratie(boosheid) dus niet uit de weg, maar ‘kijk’ ze aan en ‘luister’ naar wat ze jou te zeggen hebben. Dan wordt je ‘wijzer’ , ga je de dingen zien die écht belangrijk zijn en de wereld vanuit een ander perspectief bekijken.

Bewust Leven is dé manier van Leven die ons hoofd ‘leger’ maakt en ruimte bied voor ontspanning en leuke momenten. Je ervaart niet alleen het gevoel van meer vrijheid, maar je word er fysiek en mentaal ook beter van. En wie wil dat nu niet?

Lees meer